Kajakkopplevelser på Helgelandskysten

Herøy på Helgelandskysten er et ypperlig sted for kajakkpadling, med sine mange vakre strandlinjer, holmer og skjær. Fra Herøy får du god utsikt til De Syv søstre i øst, som består av syv storslåtte fjellformasjoner. Dønnamannen kan du se fra alle kanter, og gir fantastiske bilder.

Foto: https://www.instagram.com/heroykajakk/

Herøy er et perfekt sted for både nybegynnere og erfarne padlere. For nybegynnere finnes det mange holmer og skjær man kan padle rundt. De mer erfarne padlerne kan utfordre seg selv med padling i mer åpne farvann og lengre turer til plasser som Husvær, Brasøy, Vega etc. Uansett hva du ønsker å oppleve, vil Herøy gi deg en minneverdig padleopplevelse.

Herøy har også et rikt dyreliv, med sjøfugler som havørn, skarv og ærfugl, samt et rikt undervannsliv med blant annet niser og spekkhoggere. På noen av holmene og skjærene utenfor Herøy kan du også se seler som ligger å soler seg.

Når du planlegger din kajakktur til Herøy, er det viktig å huske på å legge opp turen iht. vær og vind. Det anbefales også å delta på en introduksjonskurs i kajakkpadling før du setter ut på egenhånd. På denne måten kan du være trygg på at du har den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å padle trygt og ha en minneverdig opplevelse i den vakre naturen på Helgelandskysten. For å lese mer om tilbudene våre kan dere også besøke produktsiden vår på Visit Helgeland.

Hos oss kan du leie kajakker året rundt med alt av utstyr. Vi kjenner området godt, og kan bidra med å tilpasse padleruter!

Trykk her for å reservere kajakker eller guidet tur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *