Aktiv sykkelferie på Herøy

Herøy er en vakker kommune som ligger på Helgelandskysten i Nordland fylke. Med sine vakre landskap, idylliske kystlinjer og mange fine turstier, er Herøy et ideelt sted for en sykkelferie. Herøy Kajakk & Sykkel tilbyr el-sykler som er godt tilpasset en aktiv ferie på Helgeland. Dere kan velge å parkere hos oss, og sykle fra eiendommen eller ta med dere syklene for en lengre leieperiode.

På en sykkelferie i Herøy kan du oppleve et sjarmerende kystlandskap til fjellandskap, øyer, holmer og skjær.

Det finnes mange fine sykkelruter i Herøy, både for nybegynnere og mer erfarne syklister. Øyhopping har blitt populært de siste årene, og en attraktiv rute går fra Herøy til Dønna kommune. Denne ruten gir deg muligheten til å se mange vakre steder langs veien. Du sykler bl.a. forbi Dønnamannen som du kan gå opp, og nyte den vakre utsikten til De Syv Søstre, og over alle øyer og skjær utover horisonten. En mulighet kan være å ta med syklene på hurtigbåten fra Herøy til Vega, og tilbake.

En rute vi kan anbefale er med startpunkt hos oss. Der kan turen gå fra sør til nord i Herøy, hvor dere kan besøke Etcetera botaniske utskeielser og Herøy museum på turen, og ev. besøke noen av de lokale restaurantene i området.

Hvis du planlegger en sykkelferie i Herøy er det viktig å huske på å planlegge turen din nøye, spesielt hvis du skal sykle lange avstander. Sørg for å ha med deg tilstrekkelig med vann og mat, og ta utgangspunkt i økt trafikk på sommerstider. Du bør også sjekke værmeldingen før du setter av på turen, slik at du kan kle deg riktig. Hos oss i Herøy Kajakk & Sykkel kan du leie el-sykler, reparasjonskit og hjelm.

En sykkelferie i Herøy vil gi deg muligheten til å nyte den vakre naturen i kommunen og samtidig holde deg i form. Det er en fin måte å tilbringe ferien på for deg som liker å være aktiv og utendørs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *