Sykkelutleie i Sandnessjøen

Utforsk Sandnessjøen og Helgelandskysten med sykkel

Velkommen til Sandnessjøen – en perle i Nord-Norge som du bare må oppleve! Her venter utallige eventyr og opplevelser som vil få hjertet ditt til å banke av spenning. Hos Herøy Kajakk & Sykkel kan du leie sykler på turistinformasjonen (Visit Helgeland) i Sandnessjøen. Syklene må bookes på forhånd, så det gjelder å være tidlig ute. Se mer informasjon om leie av sykler hos oss her.

La oss begynne med den majestetiske fjellkjeden De Syv Søstre – et ikonisk landemerke som vil ta pusten fra deg. Ta turen opp i høyden og nyt den spektakulære utsikten over det vakre landskapet. Og etter en fantastisk fjelltur, hva med å avkjøle deg i det krystallklare vannet i Markvollkulpen ved Skjæringen.

Vil du ta en reise tilbake i tid? Besøk Høvdingsete på Sandnes, like utenfor Sandnessjøen sentrum. Her kan du lære om Nord-Norges største høvdingsete for 1000 år siden gjennom guidede turer, omvisninger og spennende arrangementer. Trykk her for å lese mer.

Og ikke gå glipp av den kulturelle skatten 20 minutter utenfor Sandnessjøen – det moderne Petter dass museet designet av Snøhetta. Her kan du fordype deg i kulturhistorie og arkitektur fra flere århundrer, og museet har noe spennende å tilby for både voksne og barn.

Sandnessjøen unike beliggenhet byr også på en unik mulighet til å utforske Helgelands utrolige skjærgård. Ta med deg syklene over til Herøy eller Vega, og nyt øyriket fra sykkelsetet. Hos Herøy Kajakk & Sykkel kan du også leie kajakker. Besøk nettsiden til Torghatten-midt eller gå direkte til rutetabellen her.

For å lese mer om tilbudene våre kan dere besøke vår produktside på hjemmesiden til Visit Helgeland her.

Foto: Olav Breen/Kystriksveien.no